Specialist indenfor Gaspejse

Philip Pejse har forhandlet kvalitetsmærker indenfor gaspejse siden 1996. Med hovedkontor og showroom på Strandvejen er det blevet til rigtig mange leverede gaspejse igennem årene.

Inden du vælger en gaspejs er det vigtigt, at finde ud af hvilket behov du har og hvordan gaspejsen skal benyttes. Måske går du og drømmer om at introducere ægte hygge i hjemmet med de beroligende flammer fra en lækker kvalitetspejs? Hvis det er scenariet, så er du landet det helt rigtige sted. Se vores store udvalg af gaspejse.

Firmaet startede med import og indbygningspejse fra det franske mærke Cheminées Philippe og var et af de første til at introducere pejseindsatse med hæve / sænke glaslåge på det danske marked. I 2006 blev der importeret endnu flere mærker og i dag har Philip Pejse et bredt sortiment indenfor pejse. I dag har Philip Pejse alt fra elpejse til gaspejse.

Leder du efter en specialist med erfaring indenfor gaspejse, så er det Philip Pejse du skal kontakte. Du kan besøge deres showroom på Strandvejen 140B i 2900 Hellerup.

leave your comment


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *